Vergadering van het management in Mallorca

Van 14 tot 17 maart 2019 kwamen de vier directies Boni Martinez van Mater Misericordiae (Mallorca), Dytmer Hettinga van ‘s Heeren Loo, Gerhard Wessels van de Gemeinnützigen Werkstätten Oldenburg en Bettina Unruh van de Baumhaus Werkstatt Oldenburg op Mallorca samen.

Aangezien Dhr. Hettinga de vorige vergaderingen niet kon bijwonen, was het doel van deze vergadering het betrekken van Dhr. Hettinga bij het evi-project en hem te vertellen over het werk van de Spaanse collega's tijdens de workshops op Mallorca.

Tijdens een werkbijeenkomst in het restaurant van Mater op de Puig Santa Magdalena heeft de directie van gedachten gewisseld over de status van het project en over de bezetting en taken van de deelnemende werkplaatsen.

Alle deelnemers waren zeer tevreden over de vergadering. Dhr. Hettinga was enthousiast over zijn bezoek aan Mallorca en het evi-project, en is zeer gemotiveerd voor het project.

Eerste ontmoeting van de stuurgroep in Bedum

Op 14 en 15 november 2018 kwam de stuurgroep van het EVI-project voor het eerst na de subsidie toezegging bijeen om gezamenlijk de onderdelen van het project af te stemmen. De stuurgroep fungeert als controller voor het gehele project en bestaat uit het management en de coördinerende projectmedewerkers van de betreffende organisaties. De stuurgroep heeft zich tot in het detail bezig gehouden met het projectstructuurplan, het budget en met de risico's en kansen van het project. Daarnaast werden de twee dagen gebruikt om elkaar persoonlijk te leren kennen, maar ook de inrichting `s Heeren Loo.

Pagina  
1  2  3  4  
 
 
Arbeit, Teilhabe, Gemeinnützige Werkstätten, Inklusion, Erster Arbeitsmarkt